Kine groep zuid - Logo

Kine groep zuid

Van Putlei 53/12 - 2018 Antwerpen - 03/216.26.24

Team

KINE GROEP ZUID  is een groepspraktijk van kinesitherapeuten. Dit biedt de mogelijkheid om meerdere specialisaties onder één dak te vestigen.

Kevin Bal

KEVIN BAL studeerde in 2004 af als licentiaat in de kinesitherapie. Naast zijn werk in de praktijk is hij ook werkzaam op de revalidatieafdeling APRA van het AZ Monica Antwerpen. Hij houdt zich op beide sites vooral bezig met orthopedische geneeskunde en Manuele Therapie. Verder specialiseerde hij zich in de Scar Academy van het brandwondencentrum in de behandeling van brandwonden en littekens. In een verdere zoektocht naar een optimale behandeling verdiepte hij zich in het Medical Taping Concept, het Mulligan Concept en Dry Needling. De meest recente bijscholing die hij volgde was de Anatomy Trains opleiding, een verdieping in de myo-fasciale anatomie.

Sven Meiresone

SVEN MEIRESONE studeerde  in 2009 af aan de UA als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen. Na deze opleiding verdiepte hij zich nog in een Master na Master Manuele Therapie aan de VUB wat maakt dat u voor al uw musculoskeletale klachten bij hem terecht kan. Hij beheerst hiernaast ook het medical taping concept, Mulligan-technieken, Dry Needling en IASTM. Kortelings startte hij met het gebruik van de INDIBA Activ in het kader van actieve celtherapie. Naast zijn werk in de praktijk is hij ook actief op de dienst revalidatie van ZNA Sint Elisabeth. Buiten het werk houdt hij zich bezig met parapente, diepzeeduiken en lopen. De opgedane ervaringen tijdens de talloze marathons die hij liep, makenvan hem uw ideale loopbegeleider.

Magalie De Strooper

MAGALIE DE STROOPER is onze meest recente therapeut en studeerde in 2016 af als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de UA en volgde nadien nog een postgraduaat Manuele Therapie te Gent. In haar reeds korte carrière heeft ze verscheidene ervaringen opgedaan die maken dat u op haar beroep kan doen voor orthopedische revalidatie, manuele therapie, neurologische revalidatie, perinatale kinesitherapie en temperomandibulaire disfuncties. Momenteel verdiept ze zich nog in de osteopathie.

Beatrice Van Dingenen

BEATRICE VAN DINGENEN is onze rots in de branding die reeds van bij de oprichting van de praktijk actief is in onze praktijk. Haar jarenlange ervaring in de klassieke kinesitherapie, zoals Cyriax en Kaltenborn, maakt haar een ideaal aanspreekpunt voor de meest courante klachten.